30. august 2010

SÅ slog Mie sin personlige rekord - og her er resultatet

I går havde vi sat nogle timer af til mor/datter hygge, da Mie var yderst utilfreds med ikke at have deltaget i OSH produktionen endnu! Normalt laver Mie kun kort på bestilling og serieproduktion ligger hende lige så fjernt som Kina er fra Danmark. MEN når det er til et godt formål sker der åbenbart ting og sager også med hende.


Jeg havde i triumf hjemført den søde Hello Kitty die fra Love2Scrap i sidste uge - og den blev fluks taget i brug til børnefødselsdagskort - drengekortene havde hun lidt sværere ved at udtænke - så der blev flest til piger - men NI kort i et hug - SÅDAN frk. Johansen. Poterne er ikke med i den die - dem har Mie hugget fra et eller andet QK-dyr fordi Kitty så sødest ud på denne måde syn's hun.


Den søde vovse har vi lånt af Lisbeth Z og pga dens udtryk når den bliver samlet med hovedet lidt på skrå blev det sidste kort et "Savner jer" kort - er det nuttet eller hvad?


TAK for en super produktiv og  hyggelig søndag Mie - det må vi gøre igen snart!

Alt papir er fra vores restekasse så det kan være købt i samtlige danske og udenlandske scrapbutikker - inden nævnt inden glemt =0).

Talcirklerne er skåret med QK scallop cirkler og embosset med Cuttlebug tal-folderen.



Above is the result of Mies hard work yesterday - NINE cards in one day - well that's a first - WELL done Mie - glad you wanted to help and LOVE your cards - especially the Miss you doggie - how cute is that?
All of these are made for OSH - thanks honey and DO come back and play soon!

29. august 2010

Nyt stempel - LOTV fra serien Oh so Girlie

Man kan godt male mens man sidder ned og hviler benet og HURRA for det, for nu fik jeg da ENDELIG styr på den der Copic blender pen. Måske er det ikke sådan man SKAL gøre - men jeg får bedre resultatet ved at bruge blenderen først kan jeg se. Denne lille nuttegris er da ikke til at stå for, vel?  Jeg har planer om at lave en lille serieproduktion til OSH og få brugt diverse tøsede rester op og samtidig øve mig i at male med blenderen. Udover denne tekst forestiller jeg mig "Til fars pige", "Lille spejl...", "Hej smukke..". Mie kommer herhjem i dag fordi hun ikke har været med til at lave OSH kort endnu og vi håber på at lave en lille spurt nu vi er SÅ tæt på for vi vil gerne pakke og sende i næste uge. JA jeg har nu fået de svar jeg manglede og en løsning på forsendelse der er god nok til at starte med. Men mere om det senere på OSH-bloggen - er kommer kortet - og ja det er "Oh so Girlie" - men det skal der også være plads til.

TAK for alle de søde kommentarer og god bedring ønsker - jeg kan berette at mine skader er ved at skifte fra DYB lilla til smukke regnbuefarver. Det gør stadig ondt når jeg griner - så det er jo noget værre noget  =0).

.
Og her et lille zoom af blomsten som har små gule prikker, for at gøre den mere naturtro.

I have a new addiction - stamps from Lily of the Valley - super cute and lovely stamps - leaves a sharp and crisp image EVERY TIME.

This is one of the Girlie ones and I plan to make a handful for the soldiers - some of them are bound to have a little girl at home! I have FINALLY found a way to use the Copic blender pen that works for me - I use it FIRST - then the colour and then blend again.

And THANKS for all the get well wishes - leg changing colors by the hour - can't wait to see it back to normal and painfree.  =0)

27. august 2010

AV.... og bestillingskort med sommerfugle..

Allerførst viser jeg jer et bestillingskort til en forhenværende kollegas mors 70 års dag. Damen spiller golf, kort og maler - så det skulle med.

Så jeg tænkte at min nye yndlingsbort fra MS kunne blive farverig og så have en et stk der ikke var malet færdig for at vise hendes kunstnerevner - så her er det med pink klat og lille pensel, næste foto er et sæt små hjemmelavede spillekort - som jeg så har brugt til at vise at hun fylder 70 - bare på en lidt mere elegant måde end selve tallet (ja og jeg ved godt der ikke findes et kort der hedder 0 - lad os kalde det kunstnerisk frihed..)
Og sidste foto er så kortet i sin helhed og den lille golfbold i hjørnet - er selv lidt vild med de mange farvede sommerfugle - og SÅ lang tid tog det heller ikke (næsten..)  =0)








OG HVAD er så dette - tja - knap så yndefuld som mine sommerfugle var jeg i weekenden da jeg glemte der er et trin ned til vores udestue, så jeg lagde mig dekorativt foran vores gæster og knaldede begge knæ i stengulvet. Til orientering skete der ikke de nydelige gulvfliser noget - men mine knæ og hele mit venstre ben havde det ikke SÅ godt bagefter, noget de der så mig kravle rundt på gulvet til OSH i Roskilde sikkert kan huske. =0)
Nå men torsdag morgen syn's jeg benet havde været hævet lidt længe og da de lilla områder var lidt for varme at røre ved begav jeg mig et hurtigt smut til vores læge. Da jeg ikke ynder brug af eder og bandeord her i bloggen, vil jeg nøjes med at fortælle, at jeg undergik en temmelig hårdhændet og ubehagelig undersøgelse af de hævede områder og at jeg derefter straks blev sendt til Frederikssund skadestue for røntgen og check af en orthopædkirurg, da lægen mente, jeg havde brækket min lægknogle - "HALLO - jeg har gået på det i 4½ dag og så ondt gør det ikke" pippede jeg - men det var ikke umuligt da det ikke gjorde ondt når der var vægt på det, og tænke, tænke - JO det må der vel siges at være !! 4 timer senere og meget klogere så jeg ud som på billedet og skal holde det i ro og eleveret i nogle dage - en meget flink læge fra Pakistan foretog en "sommerfuglelet" berøring hist og pist og beroligede os med at der ikke var noget brækket - og det samme viste rtg-billederne. Så nu ved I hvorfor jeg ikke løber så stærkt lige p.t. og ikke kan stå så længe ad gangen for at fotografere billeder til OSH-bloggen - men de kommer lige så stille og roligt allesammen. Og PS - nej jeg mangler ikke en tå - jeg har bare MEGET sunde fødder af en kvinde i min alder !!  =0)

A card made to order - b-day lady will be 70 - loves to play golf, cards and to paint. It was great fun and a tad time consuming to make the MS butterfly border multicoloured - but I think it did the trick.
Other photo shows my poor leg after a fall on our tiled floor - (HOW can you forget a step you have lived with for YEARS...) - nothing broken but knee and lower leg very bruised and swollen - not exactly butterfly-like when I hit the floor...other somewhat larger animals spring to mind...  ;0)
Posted by Picasa

26. august 2010

Drengekort til OSH-projektet og NYT stempel...

Kender I det når man ser et stempel og straks ved hvad det skal bruges til ?? Sådan var det da jeg så denne lille fyr fra Lily of the Valley - han er da bare perfekt til nogle OSH kort og samtidig fin til drengekort i almindelighed. Jeg "kom også til" at købe et par piger og et par julestempler - men dem får I at se når jeg har lavet noget med dem - det er sjovere end bare at se noget gråt gummi - ikke??

Do you know the feeling when you see a stamp and instantly know what to do with it. This little, cute guy did that to me - here I used him for a card for OSH - greetings reads - "Just a little note..." and later I can imagine he will be fine for ordinary cards for boys too. LOOVE his expression and the untidy hair. Stamp is from Lily of the Valley - and OK I'll admit he arrived with a couple of other stamps you will see later when I have inked them and made something with them. Patience my dears - patience....

24. august 2010

Her er indersiden af bryllupskortet og det andet kort/ THis is the inside of the wedding cards and the duplicated card

Her er det originale bryllupskort så - med close up af den lille LOVE charm og foto af indersiden i begge kort. De havde ikke ønsket meget plads til at skrive på, så de blev glade for det lille skrivefelt. Jeg kan desværre ikke huske navnet på det bryllupspapir der danner baggrund bag MS-kvadraten - men det glimter
og er i hvide og creme farver.

This is the original wedding card I made - I zoomed in on the tiny LOVE charm - and you can also see the inside with room to write a personal message. TFL

22. august 2010

UHA - jeg har glemt at vise noget UNDSKYLD Mie/DD made this back in May and her evil mum forgot to share it - sorry!

Det er det kort Mie lavede til Cecilies konfirmation i maj - det var smuttet i en forkert folder - men her er det i close up og hel figur. Holdt i lilla nuancer fordi det var festens farver. Den hvide margurit er lavet af blankt fotopapir - det så ret lækkert ud.

Not sure how this happened - but this card my DD made back in May has been hiding in a folder on the pc and was never shared here - sorry about that to DD and anyone else who cares =0). Large flower was made with glossy photopaper - and looked super. TFL

20. august 2010

Bestillingskort til bryllup - som blev til bryllupper/Made this to order for a wedding and was asked to make one more.

Jeg var blevet bedt om at lave et bryllupskort til en af pigerne fra min erfa-gruppes bryllup  - og da jeg kom med det til hende der stod for gaven fra os allesammen var hun så vild med det at hun straks bad mig lave en kopi til et andet bryllup hun skulle til. Dette er kopien - ikke 100% kopi - da jeg ikke havde mere af baggrundspapiret og derfor er vedhænget også guldhjerter for at matche bryllupspapiret med guldord. Utroligt så meget hurtigere det er at lave kort no 2 når alle tankerne er tænkt og man har målene i fingrene. De små ord You and Me er fra et lille stempelsæt og embosset i hvidt. Engang imellem kan jeg godt lide at lave kort hvor alle 4 hjørner ikke er ens,  

Skal lige have fundet ud af hvilket kamera jeg tog billede af det første kort med, for det kan jeg ikke huske. Begge kort er ens indvendigt - med et lille Nestability sted til at skrive en hilsen.  GOD Weekend.

Wedding card and when I delivered it to the lady who ordered it she liked it so much she asked for a copy for another wedding - this is the second card - will show you the first and the inside wen I get time to find it on my camera. TFL and have a nice weekend.

19. august 2010

Fint besøg forleden aften - og Gitte jeg manglede dig og dine evner/Cute puppy and gee - difficult to photograph


Vores gode venner har fået en lille, utrolig nuttet ny følgesvend - som med tiden bliver en fin jagthund.
Han er helt ny og lille - for at kunne se størrelsesforholdet kan jeg fortælle at en kvadratisk flise er 30x30
for billeder snyder jo og gør at han ser stor ud. Vejret var ikke det bedste den dag - men vi spiste alligevel
i vores orangeri (intern joke - det hedder vores udestue fordi vi byggede den samtidig med dronningens orangeri på Fredensborg og dengang havde et appelsintræ derude) for så var haven lige ved hånden hvis
en af os pludselig fik behov for at lette ben....  Er han ikke dejlig - vi glæder os til at følge med og se
ham blive stor og dygtig.

Jeg tog en masse billeder - bla. har jeg en del af to næsebor - for hver gang jeg satte mig ned og tog
kameraet frem sprang han lige op i hovedet af mig for at bide i kameraremmen - jeg søger nok ikke
lige et job som dyrefotograf, det lader vi Gitte Y om - men til sidst fik vi da kørt hans batterier flade
og han lå stille i et nano-sekund - på gulvet og i sin fars arm. =0)

Our good friends have a cute new little puppy  - he will grow into a brilliant companion for his dad to take on hunting trips - but right now he is just CUTE...  Damn, it is difficult to take a good picture of a little black puppy - I got a few shots of his nostrils - as he jumped up and licked the camera everytime I tried - but finally he ran out of energy - luckily before I did - and I was able to get these to decent shots. TFL

16. august 2010

I morgen fylder lille nabo-Iben 5 år og hun er blevet SÅ dygtig til at cykle på vejen uden støttehjul/Happy Bday to Iben next door

Så det måtte jeg da vise på kortet. Tak til Gitte Y for aftrykket.

Den lille hjerteformede kageserviet er købt i Sverige og papirne er fra restekassen.  I morgen tidlig skal flaget så op og den lille gave afleveres.


Another August Birthday child - this time our little neighbour who has just succeeding in riding her bike without support.

14. august 2010

Sidste sider jeg har valgt at vise fra albummet og hjemme igen /Last of the pages I have chosen to show and HI again

ALLERFØRST 1000 tak for alle de søde kommentarer. Jeg var utrolig glad for at få lavet dette vigtige album færdigt og jeres dejlige opbakning har bestemt gjot mig meget glad. Her kommer en side fra da vi havde min søster med i Skotland og hun gik shopamok til sit første lille barnebarn Cecilie. Bl.a. en sækkestol med Forever Friends som på ingen måde kunne være i kufferten, så hun sad med den  på skødet hjem i flyet og de små FF dukker, som C og farmor elskede at lege med når de sås. Næste side viser at alle i vores familie har et gyngegen - som gør vi bare må have en lille gyngetur når lejligheden byder sig.
Og her ses forsiden og den sidste side i albummet med et af vores yndlingsbilleder af min søster - sat på papir med små forglemmigejer (da det var hendes yndlingsblomst lige fra hun var ung). En grøn QK bort og to Nestabilities labels - denne side var den sidste i albummet og sad ved siden af bankchecken fra Farmor. De to prikker over i'erne måtte selvfølgelig være røde hjertebrads.

Når du læser dette er jeg næsten hjemme igen efter 2 skønne, solrige, afslappende og hyggelige uger i vores
sommerhus i Provence. UHA det var svært at rejse derfra denne gang - så dejligt havde vi haft det. Men hverdagen kalder - og jeg skal jo hjem til alle mine skønne scrapvenner og om en uge ned til Love2scrap for at deltage i Lav kort til OSH-aftenen - glæder mig til at se nogle af jer der og resten af jer en anden gang. =0) - fotocollage og lidt fra ferien følger når vi har fået pakket ud. Og så skylder jeg bestemt en blogrundfart og nogle kommentarer i ugens løb - DET har vejret nemlig været ALT for godt til at nå mens vi var her.

Last two doubleLO's I will be sharing from the album in memory of my sister. top two show my sister on a shopping spree in Scotland where she bought Forever Friends stuff for her first DGD. And a page showing that everyone in our family loves using the swings. The last two pages are the front of the album and the last page - paper used for that page has tiny, cute Forget me not flowers all over as that was her favourite flower. I used red heartshaped brads to dot the i´s - it says love from Gran. TFL - I am very happy to read the nice comments you have left - but even more happy to have managed to finish this album and pass it on to her grandchildren. When you read this I will be back home again after 2 lovely weeks in Provence. I have tried to keep the blog going while here - but I didn´t have time to visit your blogs and leave comments too - sorry - will try to catch up during the week.  =0)

11. august 2010

Vores lille ven Elisan i Texas fylder 9 i morgen/Happy bday to Elisan in Texas 9 tomorrow

Vi har en lille veninde i Texas, som boede i DK med sin familie i 6 måneder da hun var 4 år gammel og bl.a. fejrede jul hjemme hos os.  Nu fylder hun sørme 9 år og jeg ved hendes fest skal være en Hawai-fest, så det måtte kortet jo afspejle.

QK dukkerne er jo altid gode til sådan en ophave - og her tilsat Lei blomsterkæde og bastskørt (tak for lån MARGIT også af palmen, parasollen og bølgerne. Og ENDELIG kunne man bruge nogle af de mange tekster på engelsk der tit er med i diverse kits. Vi er ikke på rigtige gaver - men sender altid en lille ting - her en Lei hun kan bruge til sin fest - og som måske er anderledes end dem de kan købe i USA.




Og her nedenfor et zoom af selve hawaipigen - hun var tidskrævende - men supersjov at lave. Pandebåndet er en lille cirkel der sættes bag hendes hoved - foran hendes frisure.


This is the card Elisan in Texas has received for her 9th birthday. We know her and her family from the 6 months they lived in Denmark while her dad worked for a Danish company. Her mum is always very organized and that´s why I knew her bday party was going to be a Luau and could make a card to match.

We don´t exchange real presents - but send cute little things if we can find something - this time a Lei for the bday girl to wear at her party.

HAPPY 9th to you Elisan.  =0)

6. august 2010

2 sider mere med juleminder / A few more pages about xmas memories

Her en af de første sider vi lavede sammen derfor meget enkelt i design og pynt - men med mange skjulte steder hvor der er skrevet tekst. Først min søster som lille og et hjerte med teksten Jul da jeg var barn - her er skrevet om vores barndoms jul - hjertet har et stykke hvidt papir foldet som en harmonika på bagsiden så god plads til lidt minder. Hjertet sidder i en Sizzix tag lavet dobbelt med fold i bunden og bagefter blev forsiden klippet af med en mønstersaks så der blev en lille lomme. Ved min nevøs jul skriver vi bl.a. spørg far om bolchestokkene! Og det er også derfor der står jul med bolchestokke - det er en font jeg fandt et sted for længe siden. Historien er at vi havde de små stokke på juletræet hos os da drengene var ca 5-6 år gamle. Dengang kunne man ikke købe dem fint indpakket - så de var bare hængt på og pludselig kommer min nevø ud med en i hånden mens vi laver julemad og siger "Moster dem kan jeg ikke lide". Fint siger jeg - så skal du bare lade dem være - hvad jeg ikke vidste og vi grinede meget af bagefter var - at han havde udtalt en meget korrekt sætning - det var nemlig DEM han ikke kunne lide - for da vi kom ind i stuen var det suttet på samtlige bolchestænger på hele træet.  =0)  Senere fik han smag for pebermyntebolcher og gæt hvad han
har fået HVER år i ekstra julegave lige siden!!! Sådan en historie skal da bare huskes - ikke??
Børnebørnenes fotos er fra en jul vi alle holdt sammen hos os.

Det er iøvrigt de originale gamle fotos vi har brugt - men bare rolig - vi har ikke klippet i dem - vi skar nemlig ovale og runde huller i kartonen og satte billederne bagved i stedet for. God weekend til jer allesammen og tak for besøget.

These are some xmas memories from the album about my sister. JUL is the danish word for Xmas and one of the stories are about the year my nephew told us he didn´t like the candy canes on the tree - little did we know he said so because he had tasted every single one to be absolutely sure he didn´t like them. ROFL - a memory worth telling his own children we thought - and guess what he always gets as one of his presents under the tree? But as a grownup he absolutely loves them.

2. august 2010

Tak for jeres søde kommentarer her et par sider mere/ A couple of more pages

Først skolestart og skolesmart for alle 4 generationer - Sizzix farverne er dobbelte og har hvidt papir til at folde ud indeni. I min søsters står der lidt om hvordan man havde matroskjole på når man var fin dengang hun var lille og at dette er det ENESTE foto der blev taget da hun startede i skole og vel og mærke bagfra, for at man kunne se den fine skoletaske!  Længere nede min nevø på sin første skoledag og lidt om hans skoletid og på den anden side de to børnebørn og fordi de pga sygdom ikke har haft verdens nemmeste skoletid indtil for nyligt står der inden i den lille huskelomme "Hvis man har gjort sit bedste kan man ikke gøre mere!" som en lille hilsen fra Farmor, der var ked af de skulle slås med sygdom begge to. I dag er det kun lillebror der stadig er på medicin for sine heldigvis sjældne epileptiske anfald og vi håber han bliver nedtrappet i årets løb.

Her kommer så konfirmationssiderne. Den lille hvide salmebog har 4 guldrandede sider med præstens navn og en lille tekst om at det var første gang farmor havde et par sko med høje hæle (ti hi - jeg kan huske hun kravlede rundt om spisebordet og øvede sig i flere dage) inden i de små gaver står en liste over hvad de hver især fik i konfirmationsgave. 
Børnenes far blev konfirmeret sammen med sin bror - da de var tæt på hinanden i alder. Det var første gang de begge NÆSTEN frivilligt var trukket i en hvid skjorte.
1000 tak for jeres søde kommentarer - dem blev jeg utroligt glad for - jeg har længe spekuleret på om jeg skulle vise sider fra dette album eller om det var FOR privat - men nu er jeg glad for at jeg gjorde det, selvom jeg har sorteret og kun viser nogle af dem. TAK !

Thank you so much for the nice comments - I was not at all sure whether I should share this mini album or not but now I am very happy I did. I have picked some pages to show and others to keep private but there will be a few more to see. Once again THANKS..