29. juni 2010

Første brev hertil med OSH kort - TAK Birgit M i Valby

SE hvad posten kom med i dag - hører egentlig hjemme på OSH siden - men jeg måtte bare vise det her og nu her hos mig, så kommer de med i et gruppefotos efter onsdag på OSH siden.

Meget fornemt at privatpersoner der ikke lige har en  butik i nærheden sender deres kort her til "headquarters"  =0) - tak for det - men I kan også bare samle sammen til der kommer en mulighed for at aflevere.

Udover det gode formål og arbejdet der er forbundet med det, hygger jeg mig med at se alle de forskellige kreative kort, så TAK for bidraget!
Og her er resten af kuvertens indhold - fint med kuverter - lige til at sætte klistermærker på og putte i kassen.


LOOK what the postman brought today. Cards for the OSH-project. Thanks a lot - and with envelopes and all - ready to put our sticker on and stick in a box.

22. juni 2010

Til DAGENS student - Til lykke Maria K !!! /Congratulation to the graduate

I dag får Maria K. sin studenterhue - sikkert med et FINT gennemsnit og kan samtidig vende hjem til familie og ikke mindst kæresten her på Sjælland.

TIL LYKKE til dig - da jeg ved du ELSKER ugler blev dette ikke det sædvanlige kort med hue på men et fint uglepapir fra My Minds Eye og ovenpå læseferie og eksamen må du have en ugle, en bog og et par klipklapper - for NU har du ferie!!

Så nu er der MINDST et kort i postkassen til studenten ;0)

A congratulation card for a young lady who just finished her exams. My minds eye papier with owls as she loves owls.

18. juni 2010

Endnu en pensionist / Another retirement card

Når en kommunaldirektør går på pension blev vi enige om dette råd måtte være på sin plads. "Smid slipset og nyd dit Otium". Ældre papir fra lageret QK Joghurt og Dragonfly og endnu en fin lille Gitte-oval - her dog med ny tekst. Min mand har bestilt kortet da han jo de mange år han sad i byrådet har arbejdet sammen med denne person. MEGET små røde brads pynter ovalen (... det var så dagens motion da de nemt smutter rundt i huset mens man arbejder med dem... ) =0)

A piece of advice for retirement - "take off your tie and enjoy life".  And btw I can suggest those teeny-tiny red brads as excersise. I was on the floor several times to chase them and find them - tricky little buggers...  =0)

15. juni 2010

Mie har lavet kort til en kollega der går på pension/My DD made this for a colleague retirement day


Mie har været hjemme for at lave dette kort til en fra ledelsen på hendes arbejde. Han skal nu pensioneres og da vi ved de har hus i Sverige var dette hendes indgang - "mere fritid - mindre vækkeur". Den orange farve er valgt fordi alle i køkkenet bærer orange Tshirts med teksten "Glad Mad" og da kortet er fra dem allesammen kom er også en rigtig GLAD røreskål indeni kortet.

Kortet åbner midt for og de to "billeder" sidder fast på hver sin halvdel.

Der skulle ikke mønsterpapir på - for så blev det for "pussenusset".

"Skoven" og vækkeuret er fra Sizzix, Pil, hus, røreskål og tekster er QK.


Beklager den skæve scanning - røreskålen står i det ene hjørne indvendigt - men selvfølgelig ikke SÅ tæt på kantet. Teksten i den lille oval er lavet af Gitte Y - tak for den!

Hvis du kan lide Mies kort så vil hun blive glad for en kommentar  =0)  !

A happy retirement card made for a man at my DD's work. He will now have more time for their cottage in the woods and less use for an alarmclock.
Orange colour relates to the Tshirts all the staff in the kitchen wears. Inside is a multicoloured mixing bowl carrying a scallop saying "Best wishes".

Thanks for looking - if you liked her card  please leave her a comment and make her day!

12. juni 2010

Gør-det-selv kort til min mands kollega / Made this DIY card for one of DH's co-workers =0)

I anledning af 70 års fødselsdag i vennekredsen fik jeg til opgave at lave et kort fra en håndfuld af os. Det er en af min mands kolleger og i dag arbejder de begge i Silvan så et gør-det-selv kort var selvskrevet.

Endelig fik jeg brug for det ældre tommestokspapir jeg engang faldt for - jeg fik brugt mit High Hopes gør-det-selv myre stempel, en blok med orange millimeterpapir jeg havde liggende, kraftkarton, mit Ransom Sizzix alfabet og emballagen fra en minigrill, som jeg har haft liggende længe, fordi det er den gode kraftige slags med små riller i. Der kom skruer i hist og pist og fordi det skulle være et ÆGTE gør-det-selv MANDEKORT fik min mand lov til at hjælpe - vi brugte hans tommelfinger til at stemple med i hjørnet og embossede med sort pulver - sort fingeraftryk - det var lige det der manglede og han havde det jo om jeg så må sige "lige ved hånden". =0) Tak for kigget og skriv gerne en lille hilsen, det luner på sådan en VÅD junidag. =0)


I made this card for one of my DH's co-workers 70th b-day. They both work at a DIY store and I decided it was time to ink up my High hopes stamp and enter this MANLY card in their challenge this week. DH helped out and showed me how to make a card with lots of things NOT bought in a shop. The letters are punched from a box we received a minigrill in. The black fingerprint was stamped with DH's thumb and embossed in black - what a handy stamp to have at your fingertips =0) and perfect for this card. Some brads formed as screws and we are all. FUN card to make and not an expensive one - TFL

9. juni 2010

Glimmer og bling galore til 10årig balletpige/Made this for 10 y old girl in Scotland

Jeg trængte til lidt lyserødt og glimmerlim i sidste uge og derfor blev dette fødselsdagskort til. Niamh bor i Skotland og har danset ballet siden hun var 4-5 år så ideen lå lige til højrebenet.

For at få den rette benstilling har "onde jeg" været i gang med saksen igen - men jeg skåner jer for billederne - I kan nok godt forstå processen uden.

Jeg havde noget "sukkerglaseret" råhvid karton, så det kom i brug til balletsko, skørt, og kronen. Den unge dame har selvfølgelig små perleøreringe og fingerring på og så hænger der et par lyserøde skiftesko klar til når fusserne trænger.  =0) Vingerne buede selv så fint når der blev smurt glimmerlim i kanten.


Mønsterpapiret er fra en lille billig blok mønsterpapir - men passer fint til formålet syn's jeg. Her ses indersiden med fin plads til vores hilsen i den lodrette QK Nesting label figur.

Kanten kortet skal hvile på er lavet med en MS kant i hvid med et lysegrønt SU bånd og nogle bling brads på. Happy 10 står i den mindste af QK Nesting labels.
Og tilsidst ses hele Easelkortet stående - jeg kan virkelig godt lide den måde denne type kort kan præsentere sig selv på. Den ovale label er hjemmelavet i Word og punchet med SU ovale punches. Navnet står med QK Typist og så kom jeg i tanke om jeg havde denne lille søde bi der kan summe rundt i alle blomsterne og matcher det lille "Be cute" bånd.

This easel card was made for our young friend Niamh's 10th bday. She loves to dance ballet which made it an easy choise for her card. TFL

7. juni 2010

Made in Sweden - kort til OSH /Cards for OSH

Efter nogle skønne, solrige dage i Sverige med gode venner kan jeg nu sidde her bag "ostehandlerruder" og opdatere bloggen med billeder af de kort jeg havde gjort klar til at masseproducere som friluftscrap i solen. Jeg faldt over en stak craftkarton til billige penge og her er så en rød/hvid pyntning af kortene. Da vi jo ikke ved hvis fødselsdag de skal bruges til og heller ikke hvor gammel personen bliver - fandt jeg mine Cuttlebug embossing folders frem og lavede nogle noder og talark der kunne være pynt sammen med det lille søde blomsterbud fra Penny Black. Hjertet er et Sizzix hjerte hvor det er så genialt at man får det inderste hjerte, et hjerteomrids OG hjertet med scallopkanter - dvs. hjerter til 3 kort i et cut - smart ikke??

Og her er en collage der viser hvor hyggeligt vi havde det og hvor smukke omgivelser vi var i. Mens vi lavede kort var mændene i skoven for at vælte træer og indhalere naturen. Da de ikke fik nedlagt noget vildt tog de til byen efter pil-selv rejer (MUMS) og i strålende sol sad vi så og pillede og spiste og grillede lidt pølser og så solen gå ned mellem træerne. Næste morgen kom vores fælles ven Jørn på motorcykel fra Hillerød med morgenbrød og deltog i den sidste dag - han havde været forindret i 1. halvleg pga familiefødselsdag. Billedet af Margit bag kameraet er fra vi sad og fjollede og der er nok risiko for at der kommer et magen til af mig på hendes blog. Vores to mænd er faktisk gode venner - selvom Jørgen ser meget skeptisk ud på det ene foto hvor Kjel sidder med vinen - men se selv - det ender godt da han får flasken i hånden på sidste foto.
TAK for sidst til Margit, Jørgen og Jørn - det var som sædvanligt fantastisk hyggeligt og sjovt!!!

Og SÅ skulle I bare se de billeder jeg IKKE har bragt!!   =0)

Some cards I made for the OSH-project - I made 10 of each. Being VERY organized everything was cut at home - all we had to do was stick it together and add the bling and ribbons. Great fun to do outside in the sun - TG it was NOT a windy day. The men had fun hiking in the woods and as they did not manage to bring back any thing we could eat (whatever happened to the caveman instinct??) they shopped for some lovely scrimp and white wine. We could it outside and watch the sun set and the mosqitoes didn't even see us!
Sunday morning our mutual friend arrived on his motorcycle with bread and Danish pastry for breakfast - is that a good friend or what?? and we all had lunch together before heading home after 4 lovely days. We have been friends since I was 18 years old - how is that for a friendship - and some years back I introduced my friend to scrapbooking and she never looked back since.

1. juni 2010

Ny die - ny ide !! /New die - new idea for card

BREAKING NEWS !!!  Det har jeg bare ALTID gerne villet skrive (fnis)... Men det er rigtigt!!

For det er
i dag, NU, now, maintenant, heute hjemmesiden er klar til besøg på www.operationskrivhjem.dk.
Jeg vil selvfølgelig fortsat vise de ting jeg selv laver til projektet her på min blog - men al anden information,
nyheder, billeder osv vil komme på OSH's egen blog.  PÅ gensyn der !

På grund af de knaldgode tilbud på Quickutz var jeg nødt til at investere i både en mindre landsby og en storby (New York) på Scrap-a-Mania - men der er vel stadig gode penge i fast ejendom??? ;0) Da jeg havde skrevet overskriften kom jeg til at se på ordene igen - die /ide - samme tre små bogstaver bare i anden rækkefølge - sjovt - måske derfor jeg får ideer HVER gang jeg ser en die ????

Her er det den lille by der passede perfekt til nogle lidt hurtige OSH-kort. Så snart jeg så den række huse poppede melodien "Tie a yellow ribbon" op i mit hoved (er du for ung til at kende den så spørg "en voksen"). På det første med det grønne QK træ er det sommer med en lille hjertebrad som æble, nr 2 med en træstamme fra en punch og trækrone fra QK Reuse sættet er det helt klart forår. Det gule bånd om træet er det nemmest bare at slå en knude på og lime på stammen - på træ nr 1 bandt jeg det om træet - det fylder næsten FOR meget. En efterårs og vinterudgave følger senere. De små vinduer med lys i var Margits geniale ide -det er det lille stykke der falder ud af Stampin Up punchen der laver notesbogskant - det lille buede vindue er fra en Fiskars kantpunch tror den hedder Apron? Det er nok de MINDSTE rester jeg nogensinde har fundet anvendelse for!!!! Andet nyt indkøbt brugt her er den lille EK scallopkant.

Tror jeg i stedet for at fotografere de ting jeg købte vil lave noget med hver ny ting det næste stykke tid og vise det i stedet for =0) - og i dag gav det så nogle kort i OSH-kassen der gik rimelig hurtigt når der først var punchet en håndfuld af hver. Tænk jeg KAN faktisk godt serieproducere når det virkelig gælder....

Made these two cards using my newly purchased QK town border. With a little yellow ribbon around the tree these can be used for the OSH-project. One card is spring with a pink tree the other is summer with a heartshaped apple on the tree. With a bunch of stuff punched and ready to glue - these cards can be made in no time. Windows are scrap from what falls out of the SU punch making the note book border and a Fiskars border punch called Apron. TFL