30. november 2009

Guld eller sølvsnefnugsjulekort /Gold or silver...


Jeg har været på en skøn scrapweekend med knapt 40 danske scrappere i Nordsjælland denne weekend. Vi blev forkælet fra vi kom til vi gik med lækker mad, skønne omgivelser osv og der var masser af inspiration og hyggelig stemning.

Jeg havde udelukkende julekort på min "to-do-liste" og her er et par af modellerne - med et lækkert snefnug fra Nestabilities, som også er velegnet til at lave dobbelt med en snor imellem til at hænge op. Det blå og sølvfarvede kort er skåret med en "Go Kreate" die og det hænger sammen foroven.



Igen i år holder jeg "blog hver dag indtil jul" - HVIS du kommenterer i dette indlæg, tilmelder dig som fast læser her hos mig OG deltager i "Blog hver dag", kan du være med i lodtrækningen om en lille præmie der vil komme mellem jul og nytår. Håber der er mange der vil være med - det er så hyggeligt at se og læse om jul allevegne. Nogen dage har man måske "kun" et foto at vise, andre gange er der lavet noget scrap eller kort at vise frem.

I borrowed this from my friend Erica's blog - she is blogging once a day in December this year - let's join her!!!! If you leave a comment here, follow my blog and blog every day you have a chance of winning a blogcandy I will draw between xmas and New Years eve.

23. november 2009

Mie's julekortproduktion startede idag / Mie was here today making cards..

Jeg havde et enkelt ark fra 3bugsinagrug og det faldt Mie for - og der kan da vist blive mange kort endnu. Hun ligner dog sin mor og er ikke vild med serieproduktioner - men blev overtalt til at lave TRE af hver slags, da al tiden ellers går med at finde på nye modeller. Så her er en blå og en grøn variant. Begge enkle men dog i "blingificeret" udgave. =0) Der blev også lavet andre - men de får vente.


My DD was here today and pinched this 3bugsinarug paper for some of her xmas cards. Like me she hates making many cards with the same motive - but I persuaded her to make at least 3 of the same to save some time. Here is the green/red and blue/white version of her card. She made others too - but they will come later. TFL

19. november 2009

Snemandssuppekarton - økologisk naturligvis =0) /Milk carton for snowmans soup..

NU som lovet med skabelon - se længere nede i indlæg. Jeg har brugt et A4ark kvistkarton dvs ca 29 x 21 cm karton - øvrige mål er i inches, da det passer på min ScorPal. Den type bolchestok jeg købte er 12 cm høje og passer i denne - men mål hellere dine og flyt så evt. lidt på de vandrette scorelinjer så selve kartonen bliver højere. Lukningen bliver bedst hvis du hjælper kartonet lidt med at folde i de to sider, jeg lavede to skrå riller på øjemål med min bonefolder. God fornøjelse!

HOVSA - der gik den aften - Jeg måtte lige igennem et par forsøg før jeg var tilfreds med årets snemandssuppeemballage. Lille mælkekarton i "øko-karton".
Indhold er selvfølgelig kakao, pebermyntejulebolchestok og minimarshmallows - kan anes gennem vinduet. Stemplet vindue med hvid Stazon på en OH. Jeg har brugt en QK cirkeldie fra en snemand for at lave det runde OH-vindue - punches er ikke glade for at punche i OH-plast. Scalloppunchkant er lavet i lyseblåt "sukkerkarton". Lille QK krus med kakao i og to små pompom marshmallows. Snemandsstempel mener jeg er et gammelt Panduro stempel. Stampin Up oval punch brugt til label. De 4 store flager på kartonen er stemplet med Versamark og hvid stazon med snefnugstempel. Småt bling hist og pist. Mælkekartonen er lavet med min Scor-pal. Skal nok få skrevet målene ned her i dette indlæg men det bliver nok først i weekenden.










As promised my Snowman soup container this year - a mini milk carton box. I have included my attempt of making a template - hope you can use it. I used my ScorPal and it was ever to easy. Don't forget to help the paper to fold into a milk box top when closing it - I didn't glue the box shut - but closed it with an office clip.

Her kan I se den blogcandy Marianne vandt / Forgot to show the blogcandy from last month...

Marianne kom forbi og hentede sin blogcandy - så denne gang snød vi et postbud for at krølle en scrappakke... !! Det var lutter materialer (karton, papir, bånd, pynt) til julekort inkl. komplet brugsanvisning til 4 kort med alt tilbehør, nogle muffinsforme fra Sverige, nogle stempelmotiver og noget julepapir fra England.
Og da jeg sparede portoen og ved Marianne er meget glad for jul - fandt jeg to små stykker juletræssæbe til hendes julehjem. Marianne har taget billedet da hun kom hjem med tingene og var klar til at ae dem - tak for det Marianne, så kan jeg vise den frem, I skal jo se det IRL så I ikke tror det bare var noget jeg skrev om i ny og næ... ;0)
Vi har et par travle uger lige p.t. både privat og på jobbet - men i aften er revet ud af kalenderen til MIG... så mon ikke jeg når et par julekort??

This is the blogcandy parcel from my 50,000 visits - I can show it now as it has reached its new home. Hope to get a few Christmascards made this evening giving me something new to share with you all.

15. november 2009

Endnu en fødselar i Skotland - lillesøster til Lewis/ And this is for Lewis' little sister Skye...



Skye er Lewis' yngste søster og fylder 2 år. Vi så hende IRL da vi var på besøg i september og hun virker meget ældre. Høj, klog lille pige, med de skønneste mørke rottehaler og så stod munden ikke stille på hende et øjeblik. Hun er vild med figurerne fra "In the Nightgarden" som vistnok også er kommet her til DK og "all fall down" var en sætning hun brugte meget mens hun meget teatralsk ramlede om på gulvet ligesom Iggle Piggle. Her har jeg ladet hende låne hans røde tæppe (fleece med lavendelblå stikning - som min veninde Margit der bl.a. var håndarbejdslærer nok næppe ville give en høj karakter - men det går vel til et kort??). Motiv igen malet med Copics - Tshirt er dog mønsterpapir. Prikket bånd er fra Stof 2000. Det lille, prikkede hjerte har fået Glossy Accent. Iggle Piggle er "sakset" fra nettet og indeni kortet står "Upsy Daisy" og vinker. JO JO - man må skam følge med tiden med de små venner man har... =0)

My smallest friend in Scotland is Skye. She will be 2 soon - and she loves Iggle Piggle and his friends from "In the Night Garden". Here she is - sitting on his red blanket (made this from fleece with a lavender blue hem). Inside the card I printed a photo of Upsy Daisy and let her deliver our greeting. Gee - a lot of new cartoons to keep up with nowadays, isn't there.

10. november 2009

Drengekort til 12-årig guitarspiller../Our friend Lewis' b-day card...



Vores lille ven Lewis i Skotland var liiige begyndt at spille guitar da vi var på besøg og øvede sig på Mission Impossible temaet. Jeg har X-et IM ud, da jeg er sikker på han kan spille den nu. Han er nået den alder hvor et gavekort er den bedste gave - men det er jo lidt kedeligt at pakke ind, ikke? Men her er løsningen - kombineret kort og gave. Målene er det gode, gamle 15x15 kort, men her er der lavet en ekstra fold så kortet måler 11x15 og resten skaber folden indvendigt. Stemplet malet med Copics, blenderpennen brugt til at lave "fløjlsbukser". Boys Rock er fra Sizzix her med en gang 3d-lak, lille guitar købt i Sverige, Cirkel er rest af blankt fotopapir her med noder embosset på. Indvendigt står "til dig" med røde QK Joghurt bogstaver og en QK parantes peger på gavekortet på begge sider af folden. Jeg brugte en Nestability Label til at skære den tuborgformede rille til gavekortet. TAK for besøget, håber forklaringen er til at forstå, ellers spørg endelig.

This is for our little friend Lewis in Scotland. He just started playing guitar and he told of his practising playing the Theme from Mission Impossible. This is his card and gift. Started out as a traditional 15x15 cm but this has an inside fold to hold a giftcard making the actual card smaller. I used the Nestabilities label die to cut the space needed to insert the giftcard. Image coloured using my Copic pens - used the blender pen to make cordroy trousers. QK Joghurt used inside to write "4 U". TFL

7. november 2009

Hjertekortet igen - her til Guldbryllup/Same card - dressed up for 50th anniversary party

Men allerførst navnet på blogcandy vinderen. Der var 86 kommentarer at trække lod imellem - og igen denne gang var der enkelte der havde været MEGET flittige til at kommentere både i nye og gamle indlæg. TAK for alle kommentarerne, hyggeligt at I også gider blade rundt i bloggen. Nå - nu skal vi jo ikke trække spændingen ud.
Vinderen blev besked nr. 55 i min inbox og den tilhørte...

Marianne - som gerne vil i kortlære skriver du!! =0)

Det kan jeg nok ikke love dig lige nu og her - men tak for den kommentar.
Du får i stedet en pakke med materialer til at lave kort med og lidt stempelaftryk kan det nok også blive til - siden det nu er dig skal det jo nok være lidt JULET, ikke??? Jeg skal selvfølgelig bruge din adresse, men den kan jeg få som PB hos Scrapsisters. TIL LYKKE til dig og tak til alle der legede med.

Her kommer så som nævnt samme kort men i Guldbryllupsudgaven - den med de endnu flere detaljer.


















Bestillingskort til kollegas forældres Guldbryllup. Børn og børnebørn gav dem en rejse til Prag i foråret 2010. Jeg fandt det lækre mønsterpapir (Mine venner 2 og 7 fra Majadesign) hos Unikscrap på SAM og noget flot mat guldkarton hos Love2Scrap samme dag. Derfra udviklede kortet sig til også at være pyntet på indersiden og have et hjerte til at skrive i skjult så forsiden nøjagtigt dækkede når kortet var lukket. Sizzix champagneglas i tyk vellum, malet med copics på bagsiden og forsynet med små bobler kom på indersiden sammen med ordet Til lykke. Årstal og dato står med Phoebe nederst på kortet og ses samlet når kortet er lukket. Den beige udgave af papiret passede perfekt til en "designerkuffert", så den måtte de også have som symbol på turen til Prag. Den blev så lækker jeg fik helt lyst til en rigtig kuffert magen til. =0) Der er RIGTIG mange perler på dette kort, det passede bare så lækkert til papiret. For sjov talte jeg også enkeltdele og arbejdsgange på dette kort - vi rundede 80, så kan jeg bedre forstå jeg ikke er så hurtigt færdig med den slags kort. Som et led i den udstrakte service leverede jeg et ekstra hvidt hjerte med, HVIS de nu skulle skrive forkert, var der selvfølgelig tape på bagsiden, så de kunne skifte det ud. Bare for en sikkerheds skyld. =0)

I had 85 comments to choose from when I found my winner. It was message nr 55 from Marianne. CONGRATULATIONS - please let me have your address and I will send you things suitable to make xmas cards. Above is the card I mentioned with the MANY details for a 50th wedding anniversary. Thanks for looking and thank you so much for the comments - I read them all and love to see what you write.

Vi rundede 50.000 før søndag - TAK.../WAUW that was fast...















Men blogcandy løber stadig til søndag... 1000 tak for de mange kommentarer - jeg GLÆDER mig til at trække lod på søndag. På SAM var der rigtig mange der kom forbi for at røre ved dette kort (og det var da mægtig hyggeligt). Jeg er selv ret vild med designet og har lige lavet et endnu mere detaljeret guldbryllupskort i samme stil (vises om et par dage) - men HER er julekortudgaven - og hvis I der ville kopiere ideen læser med her, så vil jeg gerne se jeres resultater!!! Så smid et link til jeres blog eller det galleri I bruger, så kigger jeg.

Detaljer om kortet - Karton og papir giver vist sig selv, det røde hjerte er embosset med en Cuttlebug die, slebet lidt i overfladen og har fået guldglimmerlim langs kanten. De mindre guldfarvede hjerter er stemplet med et tekststempel i brunt og varmeembosset med clear embossing. De 4 små hjerter er en ældre Sizzix die. Mønsterpapiret indbød til lidt bling i matchende farver - så det fik det hist og pist. Lille grøn fløjsbånd i knude og guldchiffon bånd på den røde clips, som er hjemmelavet af en farvet kontorclips, bøjet på midten og klippet til på bagsiden.
God jul står med Sizzix Endless love. Guldembosset snefnugstempel i nederste hjørne og lille hjerteknap. Talte for sjov antal pålimede ting og arbejdsgange i dette kort - vi nærmer os de 40... - men bare vent - i guldbryllupsudgaven er vi tæt på 80!!! Tak for interessen og for jeres søde kommentarer, dem bliver jeg ALTID glad for at læse.

We reached 50,000 on Friday and not Sunday as I had thought. THANKS for visits and comments. I will find the winner Sunday evening as earlier announced. Just for fun I counted the number of things I handled, sanded, cut, glued etc to make this card close to 40! But a few days later I used the same design for a 50th Wedding Anniversary - and on this card I counted 80! No wonder I am not able to make special cards in less that 2½-3 hours. But I love it - and that's what counts. Red heart was cut using CM cutting system - then embossed with Cuttlebug die, sanded and glitterglued around the edge. 4 small hearts are Sizzix - gold hearts have been stamped with a text stamp and embossed. Red heart with gold ribbon made from an office clips. TFL

6. november 2009

Halloween hilsen og blogcandy / BOO to U and Blogcandy

Dette indlæg bliver i toppen til søndag 8. december - men kig ned - der er sikkert nye indlæg.

This entry stays here till Sunday November 8th, but do look further down - I am sure there is something new to L@@K af.
















Dette er vores barnebarns Halloween-slik pose. Lavet af to Go-Kreate shapes der er pyntet og sat på hver sin side af en kuvert der er foldet så den blev en lille, fladbundet pose. Oval punch fra Stampin up blev brugt til at lave håndtag. Den søde bamse der PRØVER at se uhyggelig ud er også en Go-Kreate die og hedder meget apropos Boo the Bear. Ellers er det en blanding af Sizzix og QK dies - spørg endelig hvis der er noget der er uklart! Jeg fejrer Halloween i Roskilde til Scrap a Mania og når jeg sådan skal have det sjovt i TO dage med en masse skønne scrappere OG fordi jeg kan se tælleren nærmer sig 50.000 besøg, har jeg lyst til at udlodde en blogcandy som nok får et juletema. Jeg handler i weekenden og supplerer lidt med ting fra mit eget lager. ALLE der lægger en kommentar HVORSOMHELST på bloggen, får et lod pr kommentar og jeg trækker lod søndag d. 8. november 22.00. I må gerne linke til min blog og omtale min lodtrækning - men det er ikke obligatorisk for at være med. Håber mange har lyst til at lege med. =0)

This is how our DGS's candybag looked this Halloween. Too cute to spook - it says and that's just what Boo the bear from Go-Kreate is. Candybag is made using a Go-kreate die twice, decorating them with lots of QK and Sizzix dies and using them as back and front with an envelope made into a goodiebag in the middle of them. I used an oval SU punch to cut the two handles. Please ask if anything is unclear.
And because I will be at a crop with 200+ lovely ladies this weekend and I am close to reaching 50.000 visitors I feel like a little fun. Leave a comment anywhere in this blog (if you leave more than one your chances are even better...) and I will make a surprise xmas blogcandy for the lucky winner. Feel free to link to my blog if you want to. Last chance to enter is Sunday November 8th - winner will be announced late that evening. Thanks for playing... =0)

4. november 2009

Babykort jeg ikke har vist her /and a babycard


Kort lavet til lille ny i vores firma - og som det tydeligt ses blev det en pige - nærmere betegnet en lille Sofie. Kortet åbner bag Nestability foran ved at åbne den ternede sløjfe. Der er brugt Sizzix og QK dies til pynt. Hvid karton er Bling og teksten står med lyserødt glitterkarton. Sløjfen blev lidt mast i scanneren så jeg tog også et billede hvor det står i selskab med en sød, lille bamse.

Made this for a new "company-baby" A girl as you might have guessed.

2. november 2009

Endnu et julekort / Waiting for Santa...



Her er et julekort jeg lavede til kortkonkurrencen. Opgaven lød - brug mindst 3 stykker mønsterpapir på dit kort. Som det legebarn jeg er, kunne jeg ikke lade være med at lave dette lille stemningsbillede fra lige før gaverne kommer under træet. De 3 mønsterark er "tapet", sofa og natkjolen. Resten af den lille Magnoliapige er malet med Copics og tæerne i hendes strikkede sokker er selvfølgelig lodne. =0) QK Juletræ og pynt, QK små julelys og QK "billede" på væggen.

Made this for the card-competition. We had to use at least three pieces of PP on the card. I couldn't resist making this "Waiting for Santa" picture. PP is the wallpaper, the sofa and her nightie. Rest of the Magnolia stamp has been coloured using Copics and the white tip of her socks is fuzzy. QK tree, candles, star and label as a picture on the wall. TFL