30. september 2009

Endnu en opgave fra Kortmesters første uge/ Another entry to the Cardcompetitions first week.


Min venindes mand fyldte rundt og jeg havde lovet resten af "de 5" at lave kortet. Han spiller i et jazz orkester, så her er hans kort, som samtidig skulle følge en skitse fra Scrapsisters med 2 lag mønster papir - en firkant med tekst i og noget pynt i øverste hjørne. Jeg har siden hørt det er blevet vel modtaget af fødselaren.

The fab five (me and 4 friends from school) needed a card as one of us had a husband who turned 70. I made this to fit his hobby playing in a Jazz orchestra. He really liked his card.

25. september 2009

Jeg ER i live - her er årsagen til stilheden/ I am still here - this is why I have been quiet...


For det første var vi på en skøn miniferie i Skotland. Delvis hos private venner og et par dage til fest på dette skønne hotel (Airth Castle) nær Stirling. Da min afhængighed af scrapbutikker er kendt i hele vennekredsen, var der specialarrangeret et besøg i en Hobbycraft - UHA - det var en god oplevelse - 2 etager med ALT man kunne ønske sig!!!

Dernæst har min produktion i de sidste par uger været til Scrapsisters Kortmester 2009 konkurrence - hvor man først må offentliggøre sine bidrag på egen blog når ugens afstemning er overstået. Det var så i morges for uge 1 - så her er et kort jeg har lavet efter Else Slipsagers guide til at skære et flip-kort. Det står PERFEKT og kunne faktisk være en god ide til et julekort også. Her er det dog et farvel og god pensionering til en sød svensk kollega. Vi giver hende et gavekort til en planteskole til indkøb til hendes nye hus og have. Min chef skrev i den hvide label og alle vores navne kom på bagsiden. Da hun hedder Rosen til efternavn fandt jeg dette papir med roser på frem fra gemmerne.



Og her ses det i åben udgave - utroligt hvad et par skær og lidt folderi kan gøre ved et stykke karton.



Had a lovely mini-holiday in Scotland with dear friends. Partly at their house and 2 days at this beautiful hotel/castle Airth Castle near Stirling. They even took me to a Hobbycraft shop - HUGE and lots to see and buy.... (BLUSH).

I am participating in a competition at Scrapsisters.dk - Card-master 2009 - and we can only show our work whenever a weeks has passed and the voting for that week stopped. This is one of my cards from the first week. Made to order for a co-worker who will stop working and enjoy her garden.

21. september 2009

Og her er mit kort til Steen /.. and our card for our SIL...


Kortet kom på dagen - så han kunne se vi ikke har glemt ham - gaven bliver dog lidt forsinket - da den leveres pr. skildpadde. Selvom han kun fylder 39 faldt valget på OLD GUYS RULE papiret. QK post-it die, gave og skuldpadde. Intern joke fordi vores ældste datter er slem til at have post-it sedler med husk dit og dat allevegne.

18. september 2009

Mie's kort til sin svoger.. /Mie made this for her BIL...

Steen ejer en cykelforretning og har fødselsdag i dag. Forleden havde jeg besøg af "den hvide kort-tornado" som kom ind ad døren og sagde "CYKLER - jeg har en ide med cykler". Frem kom min gamle Sizzix og cykeldie, frit valg på alle hylder med papir, men Mie kan godt lide de lidt enkle designs og skrappe farver så noget ældre MM papir kom frem igen. QK Moxie som bogstaver og TRYLLE - her er resultatet. "TAK for i dag mor - det var hyggeligt - og så sad jeg der og nussede rundt med mit kort der stadig ikke var færdigt. Tænk at have en kreativitetskontakt man bare kan tænde og slukke for på kommando. Skøre unge.... c",)

Da vi ikke ser fødselsdagsbarnet på dagen er kortene sendt med posten, mit kommer her på bloggen om et par dage.



My DD made this card for her BIL. He owns a bicycleshop - my old Sizzix was suddently interesting again - and this is the idea she had for his card - simple but yet striking IMHO. She is creative in such a funny way - not a lot of fuzz - just get it done..

15. september 2009

Kort til vores skotske ven... / Happy B-day Jack...

Vores gode ven Jack i Skotland har fødselsdag og dette er hans kort. Ørnen og den store fadøl er begge interne jokes. Ørnen stammer fra en sommerferievideo han optog på en fælles ferie, hvor min mand og han havde været på en lille vandretur i de franske bjerge. På videoen ser man at de får øje på en ørn i horisonten - og pludselig ser man den komme og spise fluteskrummer fra hans hånd. Hvordan han fik fjernet National Geografic logoet i hjørnet på de billeder er stadig en gåde - men en god joke var det. QK som jo er leveringsdygtige i ALT klarede også denne udfordring.

Nærbillede af ølglasset, skummet har fået en gang hvidt Fun Flock, øllet er tonet med en Copic pen og har små Diamond Glaze bobler.


This is a Happy Bday card for our Scottish friend Jack. Eagle and BIG beer is a joke we share - but isn't it perfect that QK can enable you to make a silly card like this. Beer has been shaded with a copic pen, foam is covered with white Fun Flock and tiny air bubbles are made with Diamond Glaze dots. TFL

12. september 2009

Vores genbo fylder 70.. /Bday card for lady we know...

Jeg har haft TRAVLT i dag - men det er til Scrapsisters kort-konkurrence, så det må jeg ikke vise her. Fik lavet 2 af de 3 opgaver i dag, men så roder huset også og vi skal have rester til aftensmad. Mænd der er gift med scrappere burde have en medalje!!!

Fik også lavet dette kort og DET kan jeg godt vise. Jeg er RET vild med den GoKreate die jeg fornyligt købte hjem fra England. Den er SUPER til at lave et anderledes kort, hvor selve faconen gør kortet spændende inden der overhovedet er kommet pynt på.

Her er en sød lille rest BG papir kommet til sin ret sammen med lidt blomster, perler og et Stampin Up bånd og sløjfe. Navnet er Mary Jane fra QK der har fået en tur i en prikket Cuttlebug embossingfolder. Ikke Den store kunst - men fint til formålet, syn's jeg.



GOTTA love this GoKreate die. It's shape makes a card interesting without too much of an effort which makes it perfect for small, fast cards. A few flowers, pearls and ribbon makes this card suitable for a nice lady we know to celebrate her 70th b-day. TFL

Så har Randi fået sin blogcandy - og sådan så den ud/This was the cardmaking blogcandy...

Lidt pynt, Stampin Up bånd, mønsterpapir og karton - lige til at kaste sig over og en håndfuld stemplede motiver.

Det er sendt, inden jeg vidste vi blev konkurrenter i Scrapsisters kortkonkurrence, men bare rolig, jeg kan jo se her hvilket papir du fik Randi, så jeg vælger bare noget andet til de kort. Jeg har aldrig været med i en konkurrence før, fordi jeg mest laver bestillingskort, men det skal nok blive sjovt at prøve. FINT initiativ Charlotte Ravn og Scrapsisters!!!

Just a photo to show what the winner of my recent blog candy can play with!

8. september 2009

Bestillingskort til fodboldfan - Made to order to FCB fan


Allerførst tak for jeres søde kommentarer på mit indlæg om flagdagen, dem blev jeg utroligt glad for. Jeg går og pusler med en ide som jeg vender tilbage med på et tidspunkt, når jeg har flere fakta. Håber nogle vil være med til det til den tid, men nok om det nu.

Kortet her er mit forsøg på at vise, at ældre materialer godt kan bruges. Jeg fik en bestilling der hed Mads, lyst hår, 10 år, spiller i en klub med blå/hvide farver og er VILD med FC Barcelona. Det blev et familieprojekt, da jeg ikke har en dyt forstand på fodbold. Fandt trøjefarver og logo til FCB på nettet og måtte ringe til min nevø for at høre hvilken spiller der var populær blandt mindre drenge - tænk for heldigt - det er spiller nr. 10. Så gik kabalen op og kortet er blevet vel modtaget. Hans navn kom på en "stjerne-billet". Græsset er et Karen Marie ark og fodboldspilleren et gammelt stempel (tak Margit) og der er med vilje ingen horisont men KUN græs da man jo kigger ned på banen fra tilskuerrækkerne.

Card ordered for a 10th bday boy - blond hair and a BIG fan of Barcelona. Mostly used old stuff - but I think it did the trick anyhow.

5. september 2009

5. september - langt om længe / Finally a national day to honour our soldiers...


I dag er den nye nationale flagdag for vore udsendte soldater - og meget passende græder himlen over det meste af landet. Vi flager til minde om det personel, der har mistet livet i kampen for at skaffe fred og frihed til andre folkeslag. Helt ligesom der var englændere og amerikanere, der døde for at sikre et frit Europa i 40'erne.

Min familie mistede tilbage i 1996 en dejlig, ung mand - min nevø Thomas - for hvem 3 ophold i Kosovo, med al den grusomhed FN soldaterne blev vidne til der, blev for meget at leve videre med. Både de der faldt i aktiv tjeneste, ved ulykker eller som følge af en skadet/ødelagt psyke - er i mine tanker, når der flages i dag. Forsvaret og samfundet har heldigvis lært meget siden 1996 og det er jeg taknemlig for på nye soldater og deres pårørendes vegne.

Nu hvor der endelig er fundet en dag der hædrer disse mennesker, kan jeg måske også finde mod til at lave mit eget LO om Thomas - vi får se. Jeg håber det!

Mange tanker til udsendte soldater, sygeplejersker og politifolk og deres pårørende.

TAK fordi du læste med - selvom dette indlæg er af en noget mere alvorlig karakter end jeg plejer at blogge.

Today is the first time Denmark honour all personnel involved in International duty against terror September 5th 2009. In our family sadly 13 years after we lost my nephew Thomas - days before his 28th birthday - but better late than never!. To us he will always be a hero. He was not killed in action - but Kosovo and all he saw there killed his spirit and darkened his soul and one day he gave up living.

My family and I live in a free country thanks to US and UK soldiers during WW II - somewhere in the world I hope families will have a better life because some had to pay the highest price for freedom.

We fly our beautiful flag today and the sky sheds its tears. God bless those serving their country to preserve peace and justice.