30. juni 2008

Jeg har fået en award / GEE I have been given an award..


Og ikke hvilken som helst award - og det er Charlotte Ravn der har givet mig den:

Rules are; Who gets the AWARD “ Brilliant WEB-blog ? “Web sides and blogs, witch contents and designs YOU think, are especially noteworthy. Award rules are: Winner takes and uses the LOGO. Make a link to the page who gave you this award. Find at least 7 pages to give this award – (best blog design, best show of designs, whatever YOU find to be the reason why it is the most BRILIANT web page). Make links to the pages you choose. Make a comment and let them know they have been AWARDED.

Jeg har slet ikke styr på hvem der har fået den, men det går vel hvis jeg rammer nogen der har fået den - det er jo kun tegn på at de ER Brilliante, ikke?:

NO idea whether I pick someone who has it already - but that would mean they are truly BRILLIANTE wouldn't it??:

Charlotte http://ravndesign.blogspot.com/- du skal have den retur, fordi jeg altid SKAL kigge forbi for at se hvad du nu har gang i og fordi vores humor vist minder lidt om hinanden, søde, beskedne og blide som vi begge er!!!!!
Gitte http://gittesscrapbooking.blogspot.com/ - fordi jeg har lært SÅ meget af dig og beundrer din vilje til at mestre alt hvad du rører ved. Som min mand siger - du er min GURU. Og fordi vi to bare er så gode til at bo sammen når vi er på tur.
Cecilie http://chezcecilie.blogspot.com/ - vi har snart kendt hinanden længe og støder da også på hinanden IRL i ny og næ. Din blog var en af de første jeg faldt over før jeg selv debuterede i blogland - og du laver så mange lækre og smukke ting.
Charlotte http://charlottesscrapsbits.blogspot.com/ - ja der er MANGE af os - og denne Charlotte har jeg kendt lige fra vi mødtes i Scrapshop i Osted - hun var A4 scrapper i laaaang tid og lavede også flotte ting dengang - men har nu overgivet sig til 30x30 og det ser hammergodt ud.
Marie L http://maraij.blogg.se/ - Marie is the "Queen of Quickutz in Sweden" and a very talented scrapper and card-maker with a lovely blog that goes YEARS back. A special young lady has entered this world and keeps Marie as busy and happy as can be - but then after a period of silence - she suddently blogs and shows HOURS of lovely projects. And she is as clever and nice as she is pretty too!
Erica http://haphazardhappenstances.blogspot.com/ my friend in USA. You are one talented blogger and a wizard with a PC making pretty invites, cards and now designing digital papers and you are the most honest blogger I have ever known - if something needs to be said - trust you to say it!!!
Marlene http://mar1ene.wordpress.com/ - a very talented Dutch lady I know from UK Scrappers - her cards are TO DIE FOR.

Dette var de 7 jeg valgte - and this was the points from the Danish jury!!!

26. juni 2008

Nyt værktøj og svar på 5 spørgsmål / new toy and answering 5 questions


SE hvad jeg fik med posten fra en god ven her til morgen. ER den ikke fin? Godt jeg snart skal lave kort igen. TAK - du ved selv hvem du er?

OG så er jeg blevet tagget af Diana og Anne Bente.

1. Hvad lavede du for 10 år siden ?
Vi var på vej hjem fra Skotland, hvor vi havde besøgt gode venner og været på Isle of Skye for første gang. SMUK TUR

2. 5 ting på min to-do liste i dag:
Lægge nyt indlæg på bloggen, arbejde, handle, hygge med middagsgæster, bestille billetter til næste tur til Frankrig.

3. Snacks jeg kan lide:
Meget kort: Jeg har desværre aldrig mødt en kalorie jeg ikke kunne lide... =0)

4. Ting jeg ville gøre hvis jeg var milliardær:
Her var min morsomme mand en STOR hjælp. "Skriv at så ville du have RÅD til at leve som du gør" foreslog han. Derudover ville jeg forære udvalgte familiemedlemmer en sjat til at forsøde livet med og rejse endnu mere end vi gør nu. Mit job ville jeg ikke af med - men måske gerne gå ned i tid.

5. Steder jeg har boet: Jeg er ikke just en "rullesten" så det kan kun blive til 2 år i Vanløse, 3 steder i København og mere end 30 år i Allerød præcis hvor vi bor nu.

Tjah - jeg spørger videre til: Gitte Y. og Pia B.

LOOK what I received in the mail from a dear friend living abroad. THANKS - it's SOOO pretty and I know it will be used a lot.

I have been tagged:
1. What did you do 10 years ago ?
We were on our way home from Scotland. We had been to visit our dear friends and we had seen Isle of Skye for the first time - BEAUTIFUL.

2. 5 things on my to-do list for today:
Write this on my blog, work, shop, cook for evening guests and book tickets for our next trip to France.

3. Snacks I like:
Short version - "I have never met a calorie I didn't like".... =0)

4. Things I would do if I was a billionaire:
My funny husband suggested "Live life as I do now, but knowing that I could afford it". BUT I would also give some money to family members of my choice, work less hours and travel much more.

5. Places I have called home: Vanløse, 3 places in Copenhagen and where we are now - Allerød.

24. juni 2008

Ny baby på vejen / New baby next door

Altså ikke PÅ vejen, så sjuskede er vi ikke her - men hos vores unge bagnaboer der kom hjem fra sygehuset i weekenden med deres første barn. Kort her vist udslået - fordi der kom en bamse på bagsiden. Forsiden er lavet med hvid karton der har været en tur i Bigshot med en Cuttlebug embossing folder der laver prikker. Prikket bånd, Sizzix BABY-bogstaver, sut og bamse. Lille sikkerhedsnål holder en QK tag.

Tiny welcome home card to a new baby next door. Card shown unfolded here - to display the teddy on the back. Front was made using Sizzix BABY letter, pacifier and teddy, ribbon with dots and Cuttlebug embossing folder putting dots all over the white cardstock. One tiny safetypin and a QK tag.

22. juni 2008

Bestillingskort / Card made to order...

Dette kort er bestilt til en herre der er biavler og laver æblemost (så heldigvis han ikke også samlede på frimærker... LOL). Det tog lidt tid at dressere bierne til at skrive i himlen, men jeg kunne så godt lide ideen at jeg blev stædig!! Ellers er det mine punches og QK der har lavet det meste af arbejdet. Der står ikke HOV men HON (som i Honning) men det ses ikke så tydeligt på scanningen som i virkeligheden. Bibåndet ANER jeg ikke hvor jeg har fra - sådan kan det gå!

Card for at b-day to a gentleman who is into making honey and applecider. Lucky me he did not also collect stamps - not sure where I would have incorporated that! LOL My lovely QK dies did most of the work - took some time to train the bee to do "skye writing" but at last it worked to my satisfaction. No idea when or where I bought the bee-ribbon and not why either - but JUST what I needed here. Thanks for looking.

Kort til vores nevø / Bday card for our nephew

Vores nevø der er en meget dygtig og flittig pistolskytte (men den slags ofres der jo desværre ikke megen TV eller spalteplads på i Danmark) har lige holdt fødselsdag. Da det samtidig var første gang vi skulle møde hans søde kæreste, der også skyder - valgte jeg et kort med en skydeskive. Lutter QK cirkler oven på hinanden, en tag, lidt hjerte og pile. Mønsterpapiret er fra en s.e.i. Dill Blossom paper stack.

Bday card for our nephew. He is very talented with a pistol and has been in several international competitions. His girlfriend shoots too - and I decided to make a card showing this mutual interest with a heart and some red arrows. Circles,tag, text and arrows are all QK. Patterned paper is from a s.e.i. Dill Blossom paper stack.

21. juni 2008

Vendetta mod posten / Complaining about the mailman/woman


LÆS kun dette, hvis du i ny og næ selv er medlem af klubben
"SURE ÆLDRE DAMER"... =0)

Igen i dag har vi modtaget post der er foldet på langs, selv almindelige C5-kuverter kan åbenbart UMULIGT komme gennem vores postkasse uden at være foldet sammen til et bundt. Vi der laver kort er jo ikke specielt interesseret i at se vores værker ødelagt på den måde. OK - der er en risiko ved at sende post, men hvis det nu har klaret skærene hele vejen fra USA og hertil, hvorfor er det så 10 cm fra min postkasse en eller anden nød skal beslutte at skamfere det??? Så idag ringede jeg til PostDK de har nemlig et SERVICEcenter (hvilket i sig selv var en glædelig overraskelse...), godt nok ventede jeg RET længe på at komme igennem - men så blev jeg samtidig underholdt med alle de effekter man nu om dage kan købe gennem PostDK. Endelig kom jeg igennem til en flink dame, og hende var jeg da nødt til at spørge hvor man kunne henvende sig hvis ens behov egentlig bare var at få sin post leveret uden at den blev foldet sammen?? Det havde de godt nok ikke lige en afdeling for, men hun har nu lovet at videresende min klage til det lokale omdelingskontor, som man nemlig som ussel kunde ikke sådan lige kan komme i kontakt med. Heldigvis kunne jeg meget detaljeret forklare hende hvorfor budene folder posten, så kan de nemlig sidde på cyklen og lææææne sig hen mod postkassen og med en hånd få hele molevitten mast gennem sprækken i døren, det så jeg nemlig i går da jeg jo var hjemme, men jeg kunne desværre ikke nå at tale med posten, da den unge mands IPOD var på så høj volumen at han ikke kunne høre mig med ryggen til, ellers havde jeg med glæde talt med ham selv. Mit vigtigste klagepunkt er samtidig, at når vi allesammen skal betale porto både efter vægt og størrelse af vores breve - så har de så sandelig også at levere det vi har betalt for - nemlig et brev der holder de mål det havde da afsenderen postede det. HVIS I andre også oplever dette - så lad os starte en BØLGE - SÅ kan de måske lære det!!!

Not a lot to translate as this is a local matter of HOW TO TRAIN your postman to deliver your letters flat and not folded!!!

20. juni 2008

Jeg er f æ r d i g /It's over....

Jeg har ikke et fint foto af min færdige opgave, da min eksamen skulle løses over nettet - men circa sådan her så jeg ud, da de 4 timer var gået og mine fint strukturerede noter og pensum lå spredt ud over hele skrivebordet. At have sit pensum til rådighed er meget godt, men det er altså begrænset hvad man kan nå at slå op når man har 2 FULDE ringbind med pensum og noter. MEN gjort er gjort og jeg GLÆDER mig til at vende tilbage til en normal hverdag, læse lige hvad jeg har LYST til og scrappe igen. Skal igang med nogle kort der haster - viser dem i morgen. TAK fordi I ikke har glemt at kigge forbi, selvom jeg har været uhyggeligt stille i næsten TO uger.

Just finished my exam and this is how my desk looked after spending 4 hours in front of the PC doing my best to deliver a perfect result. Well - lets rephrase that - I have delivered my best result - time will show how close to perfect that was. =0) THANKS for still visiting eventhough I have been VERY quiet for nearly 2 weeks - promise to have something to show soon - I have some cards waiting for me. Looking forward to return to my life as I used to know it. Have fun and take care.

4. juni 2008

OG et HS kort / how appropriate a HS card


Ja I kender mig jo efterhånden - jeg SKAL fortælle historier med nogle af mine kort. Her er det til en veninde, der holder sig UFORSKAMMET godt, elsker sin have, er pædagog i en børnehave og har 4 små drengebørnebørn i alderen 0 - 4 år. Pigen har fået kort hår for det har hun og på de små plantepinde står "bøllefrøenes" initialer. QK Moxie, Ginger, myre, græs, sky, fugl,REGNORM, haveredskaber og lang tag og Sizzix paranteser. Min søde mand mente der manglede en regnorm "men sådan en har du vel TRODS ALT ikke i QK". Jo tænk det havde jeg (del af fiskestangsdie'en). Den egnede sig dog ikke til at være i næbbet på fuglen som han foreslog, så var der fare for nedstyrtende fugle - men den passer fint nede ved jorden. MORALE: Man kan ALDRIG have for mange QK's!!! =0)

One of the cute HS stamps. Here used on a card for a friend. She will be 60 later this week, but not to worry she is allergic to a PC!! As often happens I end up telling a story on my card. This one is about how young she is, her love of her garden and her 4 grandsons (age 0 to 4). Their initials are on the tiny plant signs. QK Moxie, Ginger, ant, grass, cloud, bird, WORM, garden tools and long tag has been used. My DH challenged me by saying "To bad you don't have a QK die of a worm" feeling ever so sure that did not exist - but it does, as part of the fishing rod and I had it. It looked to big for the bird to carry, but suited fine near the grass. Lesson learned: One can never have too many QK dies.... LOL

Nyt om Hänglar stemplerne / More news about the Hänglar stamps



For at undgå at vi allesammen spørger om det samme, har jeg været i kontakt med Karen fra Sugar Nellie og Tracey fra Funky Kits og her er systemet som det i første omgang bliver. De vælger 6 (måske flere) stempler som bliver produceret og som man kan forudbestille i en periode på Funky Kits side www.funkykits.co.uk (men rolig nu - der er ikke noget at se endnu, de skal først vælge hvilke de vil starte med). Måneden efter tilføjes der så 6 andre osv. De har endnu ikke nogen aftale om de klubpakker der findes i Sverige - de starter med enkelt stempler for at lodde stemningen. Indtil nu er betaling via Paypal - men det er altså ikke vanskeligt - man opretter en gratis konto hos Paypal og flytter beløbet fra sit Visakort via Paypal. Butikkerne betaler et beløb for at modtage penge, men det har indtil nu været gratis for os brugere. Håber I kan bruge disse oplysninger.

Message from Karen and Tracey (Sugar Nellie and Funky Kits). We will start with maybe 6 or more stamps each month. And each month we will add more stamps. I dont know about the club kit this has not been talked about, a lot will depend on the sucess of the first range. I will open pre order once I have chosen the stamps from the selection on new designs that H&S offers us.

3. juni 2008

STOR nyhed / IMPORTANT news...


... og glem ikke HVOR du hørte det først?? Jeg har lige fået besked om at Sugar Nellie fra Funkykits er på vej hjem fra Sverige. Det er jo i sig selv ikke særligt ophidsende, MEN hun har været til møde hjemme hos Hänglar og Stänglar Marie og har lavet en aftale om at hun fremover kommer til at forhandle disse stempler i England. Jeg har før handlet hos hende, så jeg ved hun yder god service og ikke er bleg for at sælge til Danmark. Så de damer - find opskrifterne på havregrød og bønner på 1000 måder frem til familien, spids farveblyanterne og ryst sparegrisen. I nær fremtid (kender desværre ikke den nøjagtige dato) vil HS stempler være til at få fat på. Er det ikke liiiiige til at få tårer i øjene af??? Når jeg ved mere - skal jeg nok dele det med jer.

And for my readers who have not yet done their homework making them able to read Danish and therefore understood the word Hänglar / Stänglar and nothing else from the above... Guess you wish you had now??? LOL. No I am not that cruel. The BIG news are that Sugar Nellie from Funkykits in the UK is on her way home as "we speak". In her suitcase she has a deal made with Marie from Hänglar and Stänglar. This means in future these cuties are NO LONGER for the Swedish and Norwegian market only. HAPPY NEWS isn't it. And I am sooo happy to be able to share them with you. No accurate date yet - but stay tuned - when I know - I will share.

Bare et lille TAK for indbydelsen kort / A RSVP card

Ikke et stort kunstværk, men jeg fik afprøvet min nye QK die med confetti og serpentinere og YES står med Tangarine fra QK og fint glimtekarton fra Scrapshop. Klik for større billede, så kan du se det skinner. Det er bare et tak for invitationen kort.

Just a quick card as RSVP to a party invite - but I got to use my new QK Confetti die and QK Tangarine alfabet. The pretty shiny BLINGY green paper is from Scrapshop my LSS, but you have to click for an enlargement to see it shine.

1. juni 2008

Så er det 1. juni / Happy 1st of June and HAPPY DANCING to the winners



og som lovet har vi en række VINDERE. (Indsæt TROMMEHVIRVEL)
Der var 199 kommentarer. Lodtrækningen var jo en REN gyser!!!
Derfor hjalp min søde mand der sad og læste i sin krimi. Han lukkede øjnene og bladrede tilfældigt rundt. De sider han slog op på blev vindernumrene.

..and as promised I stayed up late and found a number of WINNERS (drumrole please).
I had 199 comments to choose from. Almost scary - isn't it??
My DH was reading a crimi - and very appropriate it was.
I asked him to close his eyes and leaf through the book, calling out the
pages he stopped at. This is the winning numbers.


Vinder af 2 sæt aftryk af hele sættet:
Winner of 2 sets of stamped images of the entire set:
087 Malie from Belgium
191 Tricia from USA
099 Tanja from Switzerland

Vinder af 1 sæt aftryk af hele sættet:
Winner of 1 set of stamped images of the entire set:
105 Sandra from Holland
013 Kevin from UK
008 Else Slipsager from Denmark

og 5 der får en trøstpræmie med 4 stk aftryk:
and these last 5 people will get 4 stamped images:

043 Annelies from Belgium
162 Bastelkueken from Germany
134 Gia Harvey from UK
186 Diana from Denmark
057 Connie from Denmark

Mine danske vindere bedes sende mig en pb via scrapshop med postadressen.
Please send me a private message at UKScrappers with your mailing address or email me at Just1morex at hotmail dot com with "I won your blog candy" in the header, thanks.
Tak til alle der legede med, vi ses igen en anden gang.
Thank you SO much for playing - and please visit me again some time.